Geen categorie

NIEUW! K’aschka accessoires

Nieuwe aanwinsten van ontwerpster Kaschka! Deze dame ontwerpt sinds 2014 stoer-maar-vrouwelijke mix&match sieraden waarmee je gemakkelijk je eigen stijl creëert. Wij hebben net een mooie collectie handgemaakte armbanden en oorbellen binnen, dus heb je een feestje of is er iemand jarig, dan is dit een perfect kado voor jezelf of die lieve vriendin

Tot ziens bij LOT!

Vivian Schilder

Hello! Ik ben Vivian en naast blogster voor LOT sta ik ook een paar keer per week in de winkel. Ik besteed mijn vrije momenten het liefst met vrienden, in de keuken of achter de tekentafel en je kunt me wakker maken voor een goede cappuccino, love it a LOT!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.