Geen categorie

HAPPY NEW LEON&HARPER

‘Oooooh!’ en ‘Aaaaah!’ is het enige wat we konden ‘zeggen’ bij het zien van de fantastische nieuwe en frisse items van Leon&Harper!! Dit unieke Franse merk laat ons iedere keer weer verrassen met verfijnde materialen, mooie prints en prachtige kleuren. Want wie bedenkt er nou om een fashionalbe Lobster op een trui te borduren??

Kom snel langs bij LOT!

Vivian Schilder

Hello! Ik ben Vivian en naast blogster voor LOT sta ik ook een paar keer per week in de winkel. Ik besteed mijn vrije momenten het liefst met vrienden, in de keuken of achter de tekentafel en je kunt me wakker maken voor een goede cappuccino, love it a LOT!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.