baby, kids

Happy Horse knuffels

Aaaah wat zijn ze toch ZOET deze beer Buck, muis Mindy en aap Mickey van het aaibare Happy Horse!

Het merk ontwerpt al meer dan 50  jaar originele knuffels die je altijd verleiden tot een grinnik of een glimlach. De beestjes zijn zo heerlijk zacht dat de kleine LOT er geen moment afstand van zal willen doen. Leuk ook als kraamkadootje 😉

Tot ziens bij LOT!

 

 

Vivian Schilder

Hello! Ik ben Vivian en naast blogster voor LOT sta ik ook een paar keer per week in de winkel. Ik besteed mijn vrije momenten het liefst met vrienden, in de keuken of achter de tekentafel en je kunt me wakker maken voor een goede cappuccino, love it a LOT!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.