mrt
27

Jaaaa daar zijn ze weer: de mooie multifunctionele hamam doeken van Ottomania!

In de hamam(badhuis)-cultuur worden de grote doeken al heel lang gebruikt omdat ze veel vocht opnemen en snel drogen, maar stop ze gerust in je sporttas, neem ze mee naar het strand of in je koffer. De doeken zijn namelijk lekker licht (250gr) en nemen maar weinig ruimte in beslag omdat ze een stuk dunner zijn dan gewone badlakens.

EN het is een ideaal kraamcadeautje (zomerdekentje voor in een ledikant) of fijn voor je eigen kids.

Tot ziens bij LOT!

 

 

Over LOT.
Hello! Ik ben Vivian en naast blogster voor LOT sta ik ook een paar keer per week in de winkel. Ik besteed mijn vrije momenten het liefst met vrienden, in de keuken of achter de tekentafel en je kunt me wakker maken voor een goede cappuccino, love it a LOT!

Laat een bericht achter