Korte broeken, Mode, shorts, witte broek

Beste zomer broeken ever!

De witte broek: you hate it or you love it. Maar ook al wil je er dolgraag een, het is nogal een zoektocht om een goede te vinden – zoals bij veel broeken. Want wit maakt zo nu en dan een beetje dik, daarnaast mag de broek absoluut niet tekenen (hallo charmante putten) en doorschijnen is al helemaal een ramp (‘Mooie string buurvrouw!’) Nu hebben wij er eentje gevonden die je niet kunt laten liggen! Want deze is subtiel baggy, heeft een leuke rij knopen aan de voorkant, een goddelijke stretch en schijnt niet door (!) Wat wil je nog meer?!

Laat die zomer maar komen! €59,95

En ook shorts zijn onmisbaar in de zomer, zo hebben wij heerlijke jeansshorts met een zelfde model als de witte broek in de kleuren zand, zwart en jeans. Ook deze hebben een super stretch en kun je zowel aangesloten als subtiel baggy dragen. Vanaf €39,95

Vivian Schilder

Hello! Ik ben Vivian en naast blogster voor LOT sta ik ook een paar keer per week in de winkel. Ik besteed mijn vrije momenten het liefst met vrienden, in de keuken of achter de tekentafel en je kunt me wakker maken voor een goede cappuccino, love it a LOT!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.