Mode

Beautiful Blue van Modström

Kobalt blauw, een fantastische kleur die altijd kan: zowel bij de frisse kleuren van de zomer als tussen de vallende bladeren van de herfst. Modström heeft deze kleur verwerkt in twee eenvoudige, stijlvolle jurkjes en een top, gecombineerd met een mix van materialen. Combineer ze met een panty, maillot of strakke jeans et voila: het geeft je een sprankelende uitstraling!

Vivian Schilder

Hello! Ik ben Vivian en naast blogster voor LOT sta ik ook een paar keer per week in de winkel. Ik besteed mijn vrije momenten het liefst met vrienden, in de keuken of achter de tekentafel en je kunt me wakker maken voor een goede cappuccino, love it a LOT!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.